Over mij & Contact opnemen

Wie ben ik?

Mijn naam is Masja Nijsen-Kuijpers. Tijdens mijn werk als docente Nederlands en daarna als coach kom ik vaak tieners tegen, die niet goed weten hoe zij moeten omgaan met hun huis- en leerwerk. Ze weten niet hoe ze voor de verschillende vakken moeten leren, hoe ze ervoor kunnen zorgen dat ze alles op tijd gedaan hebben, dat opdrachten aan alle eisen voldoen etc. 

Ook hebben ze vaak moeite met aan het werk gaan. De mobiel of Playstation lonkt en al die piepjes die de hele tijd afgaan, helpen je niet om verder te gaan met je schoolwerk. Of ze dwalen af in hun gedachten, of ze gaan toch liever eerst nog even een balletje trappen. Om er daarna achter te komen dat ze in tijdnood komen…

Hoe zorg je er nu voor dat je je werk wél op tijd af hebt? Hoe ga je om met een grote (groeps-)opdracht? Hoe weet je of je goed geleerd hebt voor een toets zonder dat je ouders je moeten overhoren? 

Kom dan naar HuiswerkBegeleieiding Uitgeest! In een klein groepje help ik je met je huiswerk. We bekijken steeds welk werk erbij is gekomen, hoe je dit gaat aanpakken of leren en je gaat dit dan ook doen. Als blijkt dat een bepaalde manier van leren of werken voor jou niet werkt, dan gaan we op zoek naar andere manieren.  

Geen huiswerkbegeleiding met een oppas die alleen even checkt of je gedaan hebt wat je zou doen, maar met iemand die jou leert hóe je het moet doen! 

Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel contact op!

 

CONTACTGegevens

HuiswerkBegeleiding Uitgeest

Masja Nijsen-Kuijpers

ADRES

Haverkamplaan 46
1911 LK Uitgeest

TELEFOON

06-24993375

EMAIL

info@huiswerkbegeleidinguitgeest.nl

KVK

68725272

Heb je een vraag of opmerking? Neem dan contact met me op via het formulier hieronder:

CONTACT Opnemen

 

1 + 13 =